Pobierz artykuł w formie pliku Pdf Drukuj treść tego artykułu
Powrót do poprzedniej strony
Kontakt na stronie Kontakt
Praca dotycząca Krotoszyńskiego Ośrodka Kultury napisana w roku 2012 przez krotoszyniankę Martę Szelągowską studiującą na uniwersytecie w Derby (Wlk. Brytania).
Odpowiedzialny za treść: Concept INTERMEDIA
Data opublikowania: 19 / 09 / 2013
Ostatnia aktualizacja: 10 / 05 / 2022
Pobierz artykuł w formie pliku Pdf Drukuj treść tego artykułu
Powrót do poprzedniej strony
Kontakt na stronie Kontakt
Menu modułowe - strony portalowe
Jadłospis 2024/2025
Do przygotowywania posiłków używane są przyprawy: pieprz, ziele angielskie, liść laurowy, majeranek, oregano, bazylia, tymianek, zioła prowansalskie, papryka słodka, pieprz ziołowy, cukier waniliowy, curry, kurkuma, cynamon. Zgodnie z informacjami od...
kliknij, aby przejść do dalszej części informacji