- Przejdź do - strona Poprzednia
- Pobierz artykuł w formie pliku Pdf
- Drukuj treść tego artykułu
- Powrót do poprzedniej strony
- Kontakt na stronie Kontakt
- Do przygotowywania posiłków używane są przyprawy: pieprz, ziele angielskie, liść laurowy, majeranek, oregano, bazylia, tymianek, zioła prowansalskie, papryka słodka, pieprz ziołowy, cukier waniliowy, curry, kurkuma, cynamon.
- Zgodnie z informacjami od producentów produkty mogą zawierać śladowe ilości: glutenu, mleka, jaj, soi, selera, orzechów i gorczycy.
- Do posiłków podawane jest pieczywo mieszane (pszenne, graham, żytnie, wieloziarniste, bezglutenowe/bezdrożdżowe).
- DLA DZIECI Z ALERGIĄ POKARMOWĄ PRZYGOTOWUJEMY POSIŁKI ZASTĘPCZE
- Jadłospis może ulec zmianie z uwagi na dostawę towaru lub inne okoliczności.
|
Jadłospis 2024/2025
Do przygotowywania posiłków używane są przyprawy: pieprz, ziele angielskie, liść laurowy, majeranek, oregano, bazylia, tymianek, zioła prowansalskie, papryka słodka, pieprz ziołowy, cukier waniliowy, curry, kurkuma, cynamon. Zgodnie z informacjami od...
kliknij, aby przejść do dalszej części informacji
|